Nieuws

Wij staan u bij en geven kleur aan uw uitvaart

Geplaatst door Peter de Lange

Wij staan u bij en geven kleur aan uw uitvaart

Peter de Lange Uitvaartzorg en Iris Knaap, ritueelbegeleiding staan u bij en geven kleur aan uw uitvaart. In de emotionele periode na het overlijden van een geliefde mens, kunt u behoefte hebben aan hulp en advies bij het nemen van beslissingen rondom de uitvaart. Aan wie vertrouwt u uw dierbare en uzelf de komende dagen toe?

Peter de Lange Uitvaartzorg

Kiest u voor Peter de Lange Uitvaartzorg, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Peter staat u bij gedurende de hele uitvaartweek. Hij kan u adviseren en overzicht aanbrengen in de vele mogelijkheden die er zijn – van kist tot kaart, tot vervoer en locatie. Hij begeleidt u stapsgewijs en zonder tijdsdruk. Peter is toegankelijk en straalt rust en vertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat op logistiek vlak alles rondom de uitvaart perfect wordt geregeld.

Bel: 06 17370995 - www.peterdelangeuitvaartzorg.nl

Iris Knaap, Ritueelbegeleider

Voor de inhoudelijke kant kan Iris Knaap u van dienst zijn. Iris is zelfstandig ritueelbegeleider en geeft op warme en invoelende wijze vorm en inhoud aan de afscheidsplechtigheid. Met haar beeldende manier van schrijven, brengt Iris uw overleden geliefde met woorden tot leven. Met gevoel voor detail en kleur zorgt zij voor de rode draad in de plechtigheid. Rituelen kunnen daarbij een troostrijke toevoeging zijn, omdat zij vorm geven aan emoties en een verbindende werking hebben.

Bel: 06 20461216 - www.irisknaap.nl.nl

Peter en Iris werken professioneel, zorgvuldig en vanuit het hart. Betrokken, met rust, respect, tijd en aandacht voor uw wensen, en voor uw verhaal. Zij streven naar een persoonlijke uitvaart die laat zien wie de overledene was, en tegelijkertijd aansluit bij wat voor u belangrijk is.

Wij staan u bij voor een afscheid in de kleuren van het hart.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Geschreven door Iris Knaap

Terug naar overzicht Meer informatie ontvangen

Peter de Lange

Peter de Lange
Uitvaartverzorger

06 17 37 09 95
Stuur een email
LinkedIn

Een laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje

Peter de Lange Uitvaartzorg

Adriaen de Vrieslaan 20
7425 NR Deventer
Stuur een email

 

Top