Over Peter de Lange

Peter de LangeHet zorgen voor een passende uitvaart is mijn drijfveer. Zorgen dat men met een mooie plechtigheid op een goede manier afscheid van een overledene kan nemen is belangrijk.

Ik heb ruime ervaring in het vak van uitvaartverzorging. Vele jaren heb ik met veel plezier bij een grote landelijke onderneming gewerkt. Hier ben ik in de gelegenheid geweest om heel veel ervaring op te doen en te ontdekken wij mijn passie in het vak ligt.

Eigen bedrijf

Nu ik via mijn eigen bedrijf werkzaam ben, geef ik graag met de nabestaanden samen op betrokken wijze, met aandacht en rust vorm aan de uitvaart. Ik ben vanaf het eerste contact met de familie tot na de uitvaart zelf betrokken bij alles. Hierdoor kan ik steeds bewaken dat de wensen van de familie uitgevoerd worden.

Het is belangrijk om de wensen van de nabestaanden goed inzichtelijk te maken en te vertalen naar een passend afscheid. Elke uitvaart is uniek, geen situatie is hetzelfde. Sommige families hebben al hun wensen doorgesproken en beschikken over een beeld van de uitvaart, met anderen kom ik in een gesprek tot de vormgeving van de uitvaart. Ik zie het als mijn taak om aan te geven welke mogelijkheden er zijn bij een plechtigheid.

Karen Kraay

Karen Kraay
Administratie

06 17 37 09 95
Stuur een email
LinkedIn

Een laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekje
Begraven, cremeren of doneren
Nieuws

Begraven, cremeren of doneren

Lees verder
Top